Mød Ditte Schurmann

Hej, mit navn er Ditte Schurmann

Hvem er jeg? Lad mig se, mit navn er Ditte Schurmann Jensen, jeg er 25 år gammel og jeg er bosat i en lille by, Kølkær, lidt uden for Herning. I øjeblikket er jeg under uddannelse som Multimediedesigner AK, dette er jeg færdig med sommeren 2020.

Jeg har altid været en meget kreativ person. Da jeg var yngre skrev, tegnede og malede jeg en del, men jo ældre jeg er blevet, jo mere computerbaseret er det også blevet. Derfor tiltalte Multimediedesigner uddannelsen mig utroligt meget og jeg endte med at begynde på min drømmeuddannelse sensommeren 2017.

Jeg har gennem min skoletid og min fritid de seneste år, haft en del projekter i gang, lige fra grafiske projekter i henholdsvis photoshop og illustrator til programmering af hjemmesider i wordpress. Jeg har derfor prøvet lidt af hvert, hvor jeg har fået en del erfaring inden for kort tid.

Jeg har, sammen med en kompagnon, firmaet WebArd, hvor vi tilbyder forskellige skræddersyede løsninger til private, små virksomheder og mellemstore virksomheder. Jeg er ledigt til freelance arbejde igennem virksomheden. Kontakt mig endelig for arbejde eller andet via kontaktformularen her på siden.

ditte_schurmann

“Som webdesigner er jeg nødt til at kunne levere til tiden og levere det kunden har brug for, det har lært mig at disponere min tid bedst muligt og arbejde effektivt.”

Luk menu